Öka trycket Löfven

Det har ju varit mycket Palme ett tag nu med filmen Palme framför allt men en hel del annat också (En pilgrims död och Call Girl t.ex), och banne mig, jag saknar den där tiden StefanLofvennär det var lite tuffa debatter.

”Palme var en konfrontationspolitiker” är en missuppfattning man fortfarande hör. Han kanske blev lite ivrig ibland, men det där med konfrontation var bara motståndarna som tyckte när det blev lite för jobbigt. Det var roligare debatter då när ideologier debatterades, lite tuffare tag än när man bara debatterar en procentsats hit eller dit. Hänger det ihop med att Moderaterna har varit skickliga taktiker med att närma sig sossepolitik, så det inte finns något kvar att debattera. Nä, hu så hemskt, så kan det väl inte vara.

Stefan Löfven och Socialdemokraterna borde spotta i nävarna och komma med lite politik, några fräcka utspel. Det är för tyst, Alliansen har det för lätt, kör hårt och visa att ni vill ta över! Eller är det för långt till hösten 2014?

Kanske är det så dom tänker, att det politiska intresset inte räcker så länge men det är trist i så fall. Om det bara ska hetta till vart fjärde år är det allt bra trist. Då saknar jag nästan Håkan Juholt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s